Onze diensten

Demonstraties

Wij geven educatieve demonstraties hier in Tiel, of bij u op locatie. In de demo staat vooral educatie over de vogels die we voor u vliegen centraal. Verder laten we meerdere soorten vogels hun kunsten vertonen in de vrije vlucht. Hierbij kunt u denken aan roofvogel zoals de: Arend, Valk, Uilen en buizerds.

Voor meer informatie neem graag contact met ons op, dan kunnen we een demonstratie op maat afspreken. Wij komen altijd met minimaal 2 ervaren personen zodat als er onverhoopt tijdens de demo een vogel schrikt of wegvliegt, één van ons de vogel invangt terwijl de ander uw demo afvliegt.

 


Trouwringen aanvliegen

Wij kunnen uw speciale dag nog unieker maken door 1 van onze roofvogels uw trouwringen te laten aanvliegen.
Hierbij kunt u zelf de vogel opvangen en de ringen van de poot afhalen, of u kunt dit laten doen door iemand van ons team. 
Ook nemen wij altijd extra vogels mee zodat de trouwfoto's ook samen met de vogels genomen kunnen worden. In overleg is een kleine demo voor uw gasten na de ceremonie ook een mogelijkheid. Voor meer info neem graag contact met ons op om een pakket samen te stellen dat volledig voldoet aan uw wensen.


Educatie

Ons team heeft al les gegeven op meerdere basis scholen, MBO opleidingen en universiteiten. We kunnen een dagdeel of een hele dag gastlessen verzorgen aan uw opleiding op het gebied van wetgeving, over het houden, verzorgen en trainen van roofvogels en verder behandelen we ook altijd de vogels en hun gedrag in het wild. Uiteraard hoort hierbij ook een vliegdemonstratie waarin u de vogels in actie kunt zien. 
Neemt u vooral contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 


Fotoshoots

Wij bieden fotoshoots met de vogels op 2 manieren.

 

De eerste optie is dat onze vogels samen met modellen poseren voor de fotocamera. allemaal onder begeleiding van onze ervaren crew.

 

De tweede manier vaak populairder voor fotografen zelf. Hierbij laten wij onze vogels in losse vlucht langs wachtende fotografen vliegen waardoor dus prachtige vlucht-foto's gemaakt kunnen worden.

 

Als u interesse heeft in een fotoshoot neem zeker contact met ons op en als u andere wensen heeft bespreken wij dit graag met u.

 

 


Kinderfeesten

Wij kunnen voor groepen kinderen een feestje organiseren. Het programma is dan volledig toegespitst op het entertainen van de kinderen terwijl we ze tegelijk een hoop leren over de roofvogels die wij bij ons hebben. De kinderen gaan uilen ballen uitpluizen, krijgen een foto moment met meerdere roofvogels en ze nemen zelf de handschoen aan om de vogel naar zich toe laten vliegen. Op het einde kunnen wij zelf nog een kleine demo geven met de wat grotere vogels. Neem contact met ons op voor meer informatie en of vragen.

 

 


Evement aankleding

Wij kunnen op aanvraag ook een volledig kamp opzetten om uw tentoonstelling of middeleeuws event verder aan te kleden. Onze hele crew is hierbij in passende middeleeuwse stijl gekleed. Wij kunnen dan ook meerdere keren per dag een demonstratie geven. Verder is dan gedurende het evenement de mogelijkheid voor uw gasten om de vogels te bewonderen, foto's te maken van de vogels of zelfs met een vogel op de arm of om vragen te stellen en uitleg te krijgen over onze vogels. 
Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken.