Kweekkoppels

Hier vind u de koppels waar wij mee kweken. Al onze kweek kan zowel handopfok als parent reared. Wij verkopen enkel aan mensen met ervaring in roofvogels! Wanneer u geen ervaring heeft kunt u ook niet bij ons kopen op welke prijs dan ook. Dit om te zorgen dat de dieren altijd juist terecht komen.

Zwarte gieren (Coragyps Atratus)

Wij kweken met een koppel zuid Amerikaanse zwarte gieren. Dit zijn kleine gieren uit de nieuwe wereld. Het koppel is sinds begin 2017 bij ons en we hopen in 2018 het eerste nest mogen verwelkomen.

 

 

 

 


Witwangdwergooruil( Otus Leucotis)

Wij kweken met een koppel witgezicht dwergooruilen. Deze kleine uilen soort is ook wel bekend als het transformer uiltje en wij hebben een mooi koppel kunnen samenstellen.

 

 

 

 


Harris Hawks (parabuteo uninctus)

Wij kween met een koppel Harris Hawks dit zijn de grote variant onze tarsel weegt 960 gram en ons wijf 1300 gram. Dit zorgt voor mooie grote Harris hawks

 

 

 

 


Sibirische oehoe (bubo Sibiricus)

Wij kweken met een koppel Sibirische oehoe's wij hebben een mooie lichte variant en dit koppel is samengesteld in mei 2018.

 

 

 

 


Koningsbuizerd (Buteo Regalis)

Wij kweken met een koppel Amerikaanse Koningsbuizerds van de lichte variant. Deze Buizerd soort is een van de grootste buizerd soorten die er is. Hun veren lopen laag door, helemaal tot aan hun poten. Verder worden ze door hun grote maat snel voor arenden aangezien, hoewel het toch echt buizerds zijn! 

 

 


Konijnuil (Athene cunicularia)

Wij kweken met een koppel konijnuilen dit koppel is in 2018 samengesteld en geboren en we zien graag tegemoet hoe het hen zal vergaan.